Team

 

Maria

Maria Morselt is all round gespecialiseerd met als grote passie de melkkoeien. Afgestudeerd in 1995 is ze begonnen met waarnemingen in Nederland om vervolgens 5 jaar in Frankrijk praktijk te doen. Daar heeft ze veel ervaring opgedaan met zowel grootvee als gezelschapsdieren. In 2001 kwam ze weer terug naar haar roots en zit hier helemaal op haar plek.

Femke Hoogervorst is gespecialiseerd in herkauwers en paarden. Zij is bovendien de paardentandarts van de praktijk. Femke is geboren in Amsterdam, afgestudeerd in 2002 en is haar carrière begonnen met 2 waarnemingen in het oosten van het land. Dat beviel zo goed dat ze daarna in Enschede is begonnen en nooit meer weg is gegaan.

Foto Rosalie Brinke

Rosalie Brinke is gespecialiseerd in runderen. Haar interesse ligt voornamelijk bij de voeding. ze is in 2018 afgestudeerd en heeft veel passie voor haar werk.

Nicole Olimulder is gespecialiseerd in gezelschapsdieren en neemt hier het grootste deel van de gezelschapsdieren voor haar rekening. Een van haar interesses is oogheelkunde.

2017-11-15 10.57.10

Marieke Scholten is paraveterinair. 27 jaar geleden is ze begonnen bij DAP Enschede. Na een aantal jaren in gezelschapsdierenpraktijken gewerkt te hebben is ze nu weer terug. Marieke heeft veel interesse in puppy begeleiding, gebitten, vachtverzorging en bacteriologische onderzoeken. Tevens kunt u voor alle vragen rondom vlooien, teken, wormen bij haar terecht.

Foto Carla Dinkelman

Carla Dinkelman -Kok is paraveterinair. Sinds Augustus 2018 werkt ze bij ons in de praktijk. Ze houdt zich bezig met de balie, telefoon, assisteren bij het spreekuur en bij operaties. Daarnaast verzorgt ze de social media van de praktijk.

 

Foto Kirsten Oude Engberink

Kirsten Oude Engberink is onze inval kracht. Ook zij is in het verleden werkzaam geweest bij DAP Enschede. Naast haar werk als inval kracht is ze hondentrimster.