De praktijk

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het corona virus vragen wij u, wanneer u de praktijk bezoekt, rekening te houden met het volgende:

Wij vragen u niet naar de praktijk te komen als u verkouden bent, hoest of koorts hebt. Verder is het advies om – als u  naar de praktijk gaat – slechts 1 begeleider per dier mee te laten gaan, uiteraard geen hand te geven en de afstand tussen u en de medewerkers op 1 meter te houden. Wij verzoeken u om ook deze afstand te houden tot de andere huisdiereigenaren in de praktijk.
Vriendelijk verzoek om te pinnen in plaats van contant te betalen.
In de praktijk is de mogelijkheid de handen te ontsmetten, wij vragen u daar dan ook gebruik van te maken.

Dierenartsenpraktijk Enschede Boekelo is er voor al uw dieren, groot en klein.
Uw dieren zo gezond mogelijk houden dat is onze passie.

Welkom bij dierenartsenpraktijk Enschede Boekelo.
Onze praktijk in het centrum van Boekelo heeft een ruime parkeerplaats achter het pand. We hebben een goed uitgeruste operatieruimte met gasanesthesie en echoscopie. Daarnaast beschikken we over een laboratorium.

Voor de landbouwhuisdieren komen wij uiteraard op locatie maar ook voor de gezelschapsdieren vinden wij het geen enkel probleem om bij u aan huis te komen.

Dierenartsenpraktijk Enschede Boekelo is onderdeel van het samenwerkingsverband de NoaberVets, meer informatie hierover vindt u op de website www.noabervets.nl.

Als u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken bent u van harte uitgenodigd om ons te bellen op nummer 053 4361616
Assistentenspreekuur (nagels knippen e.d.) op afspraak.

Nu alle werkdagen open van 8.30 – 16.30 uur.
op woensdag tot 18.00 uur.

Voor spoedgevallen zijn we 24 uur per dag beschikbaar .

Op onze overeenkomst zijn van toepassing de algemene voorwaarden dierenartsen, leden van de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank Midden-Nederland te Utrecht onder nummer 22/2008