Team

maria2jpg

Maria Morselt is all round gespecialiseerd met als grote passie de melkkoeien. Afgestudeerd in 1995 is ze begonnen met waarnemingen in Nederland om vervolgens 5 jaar in Frankrijk praktijk te doen. Daar heeft ze veel ervaring opgedaan met zowel grootvee als gezelschapsdieren. In 2001 kwam ze weer terug naar haar roots en zit hier helemaal op haar plek.

Femke2

Femke Hoogervorst is gespecialiseerd in herkauwers en paarden. Zij is bovendien de paardentandarts van de praktijk. Femke is geboren in Amsterdam, afgestudeerd in 2002 en is haar carrière begonnen met 2 waarnemingen in het oosten van het land. Dat beviel zo goed dat ze daarna in Enschede is begonnen en nooit meer weg is gegaan.

Nicole Olimulder is gespecialiseerd in gezelschapsdieren en neemt hier het grootste deel van de gezelschapsdieren voor haar rekening.

2017-11-15 10.57.10

 

Marieke Scholten is paraveterinair. 25 jaar geleden is ze begonnen bij DAP Enschede. Na een aantal jaren in gezelschapsdierenpraktijken gewerkt te hebben is ze nu weer terug. Marieke heeft veel interesse in puppy begeleiding, gebitten en vachtverzorging. Tevens kunt u voor alle vragen rondom vlooien, teken, wormen bij haar terecht.

Marieke Schuring is paraveterinair met ruime ervaring in zowel landbouwhuisdieren praktijken als gezelschapsdieren praktijken. Sinds maart is zij ons team komen versterken.

Kirsten Oude Engberink is onze inval kracht. Ook zij is in het verleden werkzaam geweest bij DAP Enschede.